Bewoners van de wijk Stiggoor aan de oost kant van de stad Lochem voelen zich overvallen door de plannen van de gemeente voor het bouwen van een woonwijk in de weilanden naast hen.

Zie ook de plannen plannen hier op de gemeentelijk website.

https://www.lochem.nl/wonen-bouw-en-verbouw/visie/kernvisies-wonen

Besluitvorming door de raad

Naar verwachting behandelt de gemeenteraad in september de kernvisies Wonen voor Harfsen, Laren en Lochem. Tijdens één van de politieke avonden is dan ook gelegenheid voor inwoners om in te spreken.

Politieke Avond Bijlagen Export Datum di 6 sep. 2022LocatieGemeentehuis, Hanzeweg 8, LochemTijd19:00 – 22:30

Toelichting

Tijdens de politieke avond op dinsdag 6 september wordt de raad tijdens een informerende tafel bijgepraat over de kernvisies wonen Harfsen, Laren en Lochem. Nadat er een presentatie is gegeven kunnen raadsleden vragen stellen aan de wethouder. Deze tafel is voor inwoners te volgen vanaf de publieke tribune of kan live bekeken worden. Tijdens de extra Politieke Avond op 13 september kunnen inwoners meespreken over dit onderwerp. U dient zich hiervoor aan te melden.

Wilt u inspreken tijdens een tafelgesprek dan kan dat fysiek of schriftelijk. Dit is mogelijk bij een beeldvormende tafel. U kunt zich tot 6 september 2022 aanmelden bij de griffie, dit kan ook telefonisch via (0573) 28 92 22. Het vragenhalfuur, de tafel in Ampsen/Verwolde en de raadsvergadering worden LIVE uitgezonden via www.lochem.nl/politiekeavond.