(Ingezonden bericht)

Lieve/Beste allemaal

ANWB Buitenleven Magazine heeft ons Landgoed Verwolde te Laren (Gld) genomineerd uit hoofde van de ANWB prijsvraag Natuur & Erfgoedprijs 2012. Landgoederen in het algemeen en Landgoed Verwolde vormt daar geen uitzondering op moeten kunnen ontwikkelen en ondernemen om het behoud van het bezit voor de toekomst te kunnen behouden.

Onze indiening voor die prijs van EUR 15.000 betreft het herstellen van  de historische moestuin van het landgoed. In de pdf bijlage “BL1202…”  welke een pagina uit het ANWB Buitenleven Magazine is, leest u/lees je in de meest linkse kolom nadere achtergronden en hoe we het moestuinherstel denken op te pakken als we de prijs winnen.

Vanaf donderdag 16 februari tot 9 maart kan er gestemd worden op de genomineerden, vanzelfsprekend hopen wij op zoveel mogelijk stemmen voor Landgoed Verwolde! Niet alleen zou het winnen van de prijs ons als Landgoed Verwolde goed uitkomen, ook de gemeenschap / het publiek / bewoners en schoolkinderen uit het dorp Laren / u en jij kunnen dan straks mee werken aan het tot stand komen en/of genieten van al het schoon en de lekkernijen die vanuit de moestuin aangeboden zullen worden.

DUS… STEM OP HET IDEE VAN LANDGOED VERWOLDE VIA www.natuurenerfgoedprijs.nl

Meteen even doen, want wie de meeste stemmen krijgt, wint de prijs. DOEN !!

Verder wordt er aandacht besteed aan de Natuur & Erfgoedprijs 2012 via de volgende kanalen:

-Twitter: @LVerwolde – ga ons volgen en blijf op de hoogte van allerlei activiteiten hier !

-Twitter: #Neprijs

-Website: www.landgoedverwolde.nl – ook hierop regelmatig updates en foto’s

-Website: www.natuurenerfgoedprijs.nl

-Facebook: http://www.facebook.com/pages/Buitenleven/304111209614915

-Buitenleven-Twitter: @buitenleven

Kom gauw eens kijken, van harte welkom, maar nu eerst stemmen en… hoort zegt het voort (stuur dit bericht dan ook door naar uw/je eigen contacten !

Bij voorbaat dank en met hartelijke groet,

Gijs en Julie van Heemstra