———- Ingezonden  bericht ———-

Van: Coby Wiltink <cobywiltink-roeterdink@planet.nl>
Datum: 3 februari 2013 23:21
Onderwerp: Kern met Pit
Aan: Stichting Mooi Lochem

Vanaf 1 februari kan er gestemd voor de Gouden Kern met Pit van Nederland.

Zoals jullie weten is Almen onlangs de Kern met Pit van Gelderland geworden. De Verenging Almens Belang had hiervoor het project sportclustering fase A aangemeld. Dit project kreeg van alle deelnemende projecten de hoogste waardering. Dit werd beloond met het predicaat Kern met Pit van Gelderland en een bedrag van € 2.500,00.

Almen vertegenwoordigt Gelderland tijdens de landelijke wedstrijd op 6 april. De winnaar hiervan mag zich de Gouden Kern met Pit van Nederland 2012 noemen.  Dit wordt bepaald door de beoordeling van een vakjury, de twaalf finalisten uit Nederland en het aantal stemmen via internet. Voor dit laatste vragen we jullie medewerking door via onderstaande link je stem uit te brengen op de sportclustering fase A.

Het winnen van de gouden trofee levert naast landelijke bekendheid ook een bedrag van drieduizend euro op en daar gaan we voor!

Jullie zouden ons geweldig helpen door je stem uit te brengen en door dit bericht zoveel mogelijk te verspreiden binnen jullie eigen netwerk.

http://www.kernmetpit.nl/Editie+2012/Deelnemende+projecten+2012/180587.aspx?t=Clustering+Sport+Almen

Alvast hartelijk bedankt namens de Verenging Almens Belang en de overige initiatiefnemers van de sportclustering,

Coby Wiltink-Roeterdink.