Herrie Gorssel zet druk op huizenmarkt

Geplaatst op 09/02/13 door Gerrit 2 Reacties

Ingezonden bericht

Bericht: Geachte dames en heren, Wij hebben jarenlang onze vakanties in Lochem en omgeving doorgebracht en toen ik gepensioneerd werd hebben wij zelfs overwogen om er te gaan wonen.

Toen wij laatst over de heide aan het wandelen waren werden wij opgeschrikt door een enorm kabaal van racende karretjes. Dit is voor ons de reden om zeker geen huis te kopen in Lochem en onze vakanties in het vervolg ook maar ergens anders door te brengen.

Hoe kunt u zo dom zijn om in zo’n mooi natuurgebied een vergunning af te geven voor een activiteit die zo ver van de natuur af staat?

Met vriendelijke groet,

Afzender bij redactie bekend

 

2 reacties

  • Niek schreef:

    Hoe dom kun je zijn om zo’n reactie te geven als je de achtergrond niet kent. De kartbaan bestaat al decenia lang en dus ruim voordat de “westerlingen” ons Achterhoek gingen/gaan bezetten en zich aan alles storen. Simpel voorbeeld; Het mesten van bouwland waar uiteraard een geurtje vanaf komt. U gaat toch ook niet on der de Polderbaan wonen en dan klagen over geluidoverlast van Vliegtuigen ?

  • Jeanette Oosters schreef:

    Wat een onzin! Ik heb jaren lang (toen was het nog gewoon gemeente Gorssel) vlak bij die baan, lekker midden in het bos, gewoond. Aan de ene kant de cartbaan, aan de andere kant de crossbaan.
    Die paar uur per week neem je voor lief in zo’n schitterende omgeving!!
    Overigens…. de gemeente Lochem is nu zó groot dat er nog een vele stille plekken (en waar heb je die nog in Nederland????????) te vinden zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.