STICHTING MOOI LOCHEM

Start N I E U W S Media Stichting ML Contact Links Archief Sitemap Zoeken

              

   Toekomstvisie Lochem 2030       Ontwikkelingen de Cloese     Uitbreiding Lochem Oost     Visie Wonen & Werken      

FinanciŽle donaties e-mail 11042007 Echt mooi e-mail 22102009

 


Informatiepagina

Wie, wat is Stichting Mooi Lochem?

De Stichting Mooi Lochem heeft als doel de bevordering van het milieubeheer en de natuur, alsmede de natuur- en landschapsbescherming in de gemeente Lochem. 

De Stichting Mooi Lochem is voortgekomen uit de Stichting Milieubeheer Oost-Lochem, die in 1989 werd opgericht door een aantal enthousiaste Lochemers die het beste voor hadden met de landschappelijke waarde van Lochem en haar buitengebied. In haar bijna 20 jarige bestaan werd in tal van zaken, waarbij de natuur het onderspit dreigde te vellen, door bestuurders geluisterd naar de mening van de stichting en werd voor een passende oplossing gekozen.

Stichting Mooi Lochem heeft als doel de bevordering van het milieubeheer en de natuur, alsmede de natuur- en landschapsbescherming in de gemeente Lochem (van vůůr de gemeentelijke herindeling), en al datgene wat daarmee in de ruimste zin verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Vooral om belangstellenden te informeren over de ontwikkelingen heeft de stichting gekozen om moderne contactmiddelen in te zetten, zoals deze website.


Contactgegevens van de stichting

Stichting Mooi Lochem

Stiggoor 77   -    7241 LD Lochem

Tel. 0573 257388   -   Fax. 0573 252707

Email. secretariaat@mooilochem.nl

Website. www.mooilochem.nl


Financieel ondersteunen

Als u het werk van de stichting financieel wilt ondersteunen, dan is dat natuurlijk van harte welkom. De stichting draait volledig op vrijwillige inspanningen. Het is echter niet te vermijden dat er enige kosten gemaakt moeten worden. Denk hierbij aan kosten voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel, publicatie kosten (folders, website) en eventueel juridische ondersteuning.

Iedere financiŽle donatie draagt dus direct bij in het werk ťn de resultaten van de stichting. Klik hier om uw financiele steun te melden.


 

 

 

Informatie per e-mail

Wilt u als symphatisant van de stichting mooi lochem via e-mail op de hoogte gehouden van de diverse ontwikkelingen? geef dan uw e-mail adres door via info@mooilochem.nl

Klik hier voor het laatste e-mail bericht dat verzonden is.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Start ] FinanciŽle donaties ] e-mail 11042007 ] Echt mooi ] e-mail 22102009 ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@mooilochem.nl.  Laatst bijgewerkt: 29 mei 2011