Voormalig gemeentehuis Lochem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het voormalige gemeentekantooraan de Markt in stad Lochem kan het kloppend hart worden van de Lochemse samenleving. Een plek, die bruist van energie, waar de vitaliteit van de stad Lochem uit spreekt.

In de afgelopen periode heeft De Lochemse Kunstfactor gebruik mogen maken van het leegstaande gebouw. In die tijd zijn er veel tentoonstellingen, workshops, vergaderingen, bijeenkomsten geweest. De begane grond leent zich uitstekend voor een publiek aantrekkende functie. Meer dan 9000 bezoekers zijn er in het eerste 7 maanden geweest. Dat geeft tevens stimulans aan de Lochemse winkels en het uitgaansleven.

Er is een initiatiefgroep die onderzocht heeft dat er goede mogelijkheden zijn om het gebouw een bredere functie te geven. Concreet wordt gedacht aan werkplekken voor ZZP-ers , huisvesting van organisaties op sociaal en cultureel terrein, gebruik van vergaderruimten, enz. Er liggen goede mogelijkheden voor een gezonde exploitatie van het gebouw.

De initiatiefgroep heeft bij de gemeente een plan ingediend om dit Stadshuus daadwerkelijk te realiseren. Het plan kunt u inzien op de website van de Lochemse kunstfactor : www.lochemsekunstfactor.nl

We vragen u dit initiatief te ondersteunen, door deze petitie te ondertekenen.

Naam:

E-mail adres:

Do not display name on website: