Je ziet natuur, je ruikt benzine

Geplaatst op 07/02/12 door Gerrit 3 Reacties

 „ Je ziet natuur, je ruikt benzine en smerigheid en je hoort een pokke­herrie. Je hoofd raakt ervan in de war.”

Lees meer in de Stentor van 30 juni ………………………………..

3 reacties

 • Ad Louter schreef:

  de volledige tekst van het interview met Leopold Witte (door Martin Vink, gepubliceerd in de Stentor van 30 juni) is te lezen op de website van de Vrienden van de Gorsselse Heide

 • Marian van Vloten schreef:

  Het is erg dat een kartbaan de overhand krijgt op de natuur.
  Logischer is de kartbaan ver buiten Lochem op een industrieterrein te plaatsen, kunnen ze herrie maken zoveel als ze willen.
  Ik ben zeker tegen verhoging van de karturen, het is nu al moeilijk wandelen. Als de gemeente dit toestaat jagen ze daarmee de wandelaars en de vakantiewandelaars weg.
  Dat is ook slecht voor de economie.
  Marian

 • Jan Hoeben schreef:

  Toen iemand me op het artikel in de Stentor attendeerde wist ik niet wat ik hoorde. In deze prachtige omgeving tweetakt karts nog toestaan: ongelofelijk! Dat deze baan er al sinds 1961 staat, doet er niets aan af dat de gemeente eisen kan stellen aan het maximale geluidsniveau en de uitstoot van stoffen. De tweetakt motoren moeten op deze plek natuurlijk zo snel mogelijk door stille elektromotoren worden vervangen, ook al vinden de beoefenaars van deze ‘sport’ dat niet leuk. Als men persé met tweetaktmotoren wil blijven doorrijden zoekt men maar een daarvoor geschikt terrein op. Omdat de gemeente kennelijk niet met de tijd mee is gegaan door tijdig eisen aan het geluidsniveau en de uitstoot te stellen, moet zij de exploitant dan wel een redelijke verplaatsingsvergoeding geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.